July 17 2024 15:46:40
Foto Random
Navigatie
· Home
· Tony Cabana (54) Overleden
· Tony had zware burn-out
· Download Tony Cabana Singles
· Foto's
· Filmpjes
· Cabana-Show (Textradio)
· Agenda
· Songteksten
· Links

· Inloggen
· Aanmelden Nieuwsbrief
Cabana-Show
Tony elke week op de radio in de Cabana-Show! via Textradio.Be

Zaterdag: 13 tot 14u

Forum
Foto Album
Meer Informatie
Filmpjes Random
Online Stats
Vandaag: 72
Dagrecord: 47346
Gisteren: 447
Deze maand: 14384
Totaal bezoekers:14185167

Laatste 24u:
Beluister Textradio

De radio van onze vlaamse artiesten!
Beluister nu Textradio
Meer Informatie
Zanger, Textradio VJ Tony Cabana (55) overleden +
Charmezanger Tony Cabana is uit het leven gestapt. Zijn vrouw trof hem zaterdagavond dood aan in hun woning in Nijlen. Dat bevestigt burgemeester Paul Verbeeck, die hem ook persoonlijk kende. "Ik was zeer verbaasd toen ik het nieuws hoorde, want toen ik Tony de laatste maal sprak, zat hij nog vol plannen en ideeën voor zijn zaak in Lier."

Tony Cabana is een geboren en getogen Amsterdammer. Hij wilde als tiener bij Ajax gaan voetballen, maar moest die droom opbergen toen hij blind raakte aan één oog. Hij draaide plaatjes in cafés en besloot om zijn kans in de horeca te wagen.

In de jaren tachtig opende hij de Copacabana in Kessel, wat een succesvolle discotheek werd. "Ik denk dat heel veel mensen leuke herinneringen aan hun tijd in de Copacabana zullen overhouden", zegt de burgemeester.

In de jaren negentig sloot de zaak, maar ze heropende later in Kontich. Hij was ook eigenaar van brasserie Lord Nelson in Mechelen en van 't Schoon Lier in Lier, maar dat nam niet weg dat hij zelf ook nog geregeld op het podium stond om schlagers te zingen.

"Tony was zeer enthousiast en gedreven. Als we samen zaalvoetbal speelden, wilde hij altijd winnen", zegt burgemeester Verbeeck. "Hij was ook goedlachs en goedgezind. Bij hem was het glas altijd halfvol en daarom is zijn beslissing om uit het leven te stappen ook zo'n verrassing."

Tony was een vaak geziene gast bij Textradio een radio waar hij van hield, hij presenteerde er de laatste 2 jaar ook zelf een radioprogramma "De Cabana Show" dat momenteel nog wordt uitgezonden via www.textradio.be

Tony Cabana was 55. Hij laat een vrouw en twee kinderen achter.

Rouwberichten kunnen gepost worden op het gastenboek van www.tonycabana.be of onderaan dit nieuwsbericht.Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij Tele-Onthaal (106 of www.tele-onthaal.be) of de Zelfmoordlijn (02-649.95.55 of www.zelfmoordlijn.be).KLIK HIER en bekijk foto album Tony Cabana! - Bekijk PROFIEL van Tony op deze site.


bron: http://www.textchat.be/news.php?readmore=1257
Reclame
Powered by PHP-Fusion & CDV-Productions copyright 2001 - 2009 by CDV.